Cieszymy się, że Echo Lee i John White są naszymi gospodarzami w tym tygodniowym odcinku.

Odcinek 20: Specjalne Wydarzenie z okazji Święta Dziękczynienia
Data: Czwartek, 26 listopada 2020 r.
Czas: 8:30 rano w Nankinie, Chiny (GMT+8:00)
Goście: Echo Lee i John White
Platforma na żywo: Zoom i Facebook

Zarejestruj się tutaj!

Wkrótce będziemy świętować tegoroczne specjalne Święto Dziękczynienia. Podczas gdy wszyscy są jeszcze społecznie zdystansowani w domu, chcielibyśmy wyrazić naszą wdzięczność za wasze wsparcie w Roku 2020. Organizujemy specjalny SAMA Coffee Time, którego nie chcesz przegapić!

W tym roku, nasz SAMA Coffee Time w Święto Dziękczynienia będzie interaktywnym wydarzeniem online, na żywo, z wieloma szansami na wygranie prezentów. John i Echo przygotowują się na jakąś niespodziankę podczas pokazu, a nawet zrobiliśmy specjalną klatkę Bingo, aby wylosować nasze nagrody!

Nagrody dla zwycięzców:

  1. Pierwsza nagroda: MiraMate Big Magic (1 zwycięzca)
  2. Druga nagroda: MiraMate Ray Gun (1 zwycięzca), MiraMate Flash (1 zwycięzca)
  3. Trzecia nagroda: Zestaw Srebny Kolloidalny (2 zwycięzców), Spooky2 Scalar Digitizer (2 zwycięzców), Spooky2 Remote (2 zwycięzców)
  4. Nagroda Partycypacyjna: Spooky2 Cewka PEMF (3 zwycięzców)

UWAGA: Powyższe nagrody są przeznaczone dla uczestników, którzy będą udostępniać swoje historie Spooky2 w Coffee Time! Jeśli jesteś zainteresowany udostępnieniem wszystkim swojej historii Spooky2, skontaktuj się z nami do 24 listopada pod adresem sama@spooky2-mall.com.

Wykorzystaj szansę na wygranie tych niesamowitych nagród, zanim będzie za późno!

Przekształcamy czas na Twoją lokalną strefę czasową:
1. Nowy Jork, USA (UTC-5): 19:30 PM 25 listopada.
2. Vancouver, Kanada (UTC-8): 16:30 PM 25 listopada.
3. Sydney, Australia (UTC+11): 11:30 rano listopada 26.
4. Londyn, Anglia (UTC+0): 00:30 rano listopada 26.
5. Berlin, Niemcy (UTC+1): 01:30 rano listopada 26.

Jeśli masz jakieś pytania dotyczące tego programu na żywo, wyślij nam wiadomość e-mail na adres sama@spooky2-mall.com.