Category: Choroba

1.Widzę jeden program dla „Lactose Intolerance”.

Obecnie używam „Hypothalamus Balance”, ponieważ jeden lekarz powiedział mi, że tutaj jest przechowywany „zapis alergii” dla organizmu. Wydaje się, że pomaga to usunąć fałszywe wrażliwości.

Jednak nie zrobi nic w przypadku żywności, która ma naukowy powód do powodowania problemów.

2.Mam wielką tolerancję na sezonowe alergie zarówno ambrozji, jak i pyłku. Ponadto, w zeszłym roku zadawano te pytania i ludzie informowali, że po Rifingu ich ciało wydawało się lepiej zrównoważone, aby móc lepiej obsługiwać gluten. Nie bolą mnie tak źle i mam tyle problemów żołądkowych i jelitowych, co przed Rifingiem. Więc jem więcej glutenu, choć wiem, że nadal powinienem się od niego trzymać. Jakie masz doświadczenie? Czy szukasz już nietolerancji jelit lub glutenu? Nie mam.

3. Jakiś czas temu uruchomiłem pełny protokół Morgellonów, chociaż nie mam Morgellonów. Zajęło się moimi problemami z glutenem. Zrobiłem to, ponieważ wydaje się, że obejmuje wiele rzeczy. Był to długi protokół i gorąco polecany.

4.Prawdopodobnie z powodu patogenów w jej przewodzie Gi, które reagują podczas jedzenia tych pokarmów. Oni (patogeny) żywią się mlekiem, jajkami, glutenem, itp. Zamiast unikać tych pokarmów, staraj się ich unikać podczas zabijania tych robaków. Aby wiedzieć które robaki, wykonaj skany na Spooky2 i zabijaj.

5.Może to wynikać z braku naturalnego wychowania krów w stanach (brak światła słonecznego, ziarna i soi, zamiast trawy, itp.). Najgorsza byłaby próba pozyskania surowego biodynamicznego mleka.

Są do tego dwa programy: